Svar till MolntussSharon till Molntuss
Hey Molntuss! Jag har läst dina bloggar och vet precis hur det känns.
Det är som att läsa om sig själv när jag började skolan i Sverige. När jag började skolan den första dagen, det var spännande eftersom det var min dröm att gå i en klass med svenskar och  elever som har olika hudfärg eller som kommer från olika länder. Det gick inte som jag hade tänkt och drömt men jag hoppas att det kommer att hända.
      Jag gick i klassrummet  med mina syskon, efter en månad  började vi  på olika skolor och klasser. Det var ingen elev som var intresserad  av att prata med mig.

Jag  deltog skolan varje dag för att jag hade en bra lärare och  en familj som var omtänksam.
Min första lärare var trevlig och hon ringde alltid om jag var borta från skolan, hon var så nära mig i alla situationer och visade mig att det ska bli bättre en dag .
Nu är det bättre och jag är tacksam till alla mina lärare och min familj som älskar mig ovillkorligt. Jag ändå tacksam att det inte var någon av eleverna som brydde sig om mig för jag vet precis hur det känns och jag kan  vara en förebild och t.ex. kan jag hälsa på de nya eleverna som kommer till min skola.


Jag tycker att du kanske kan vara  vän med de  andra eleverna som inte är  populära  och kämpar också för att vara ett gott exempel  i hela skolan.

Du är så värdefull och du behöver inte vara mobbad för det är respektlöst, men jag vill säga till dig att det finns någon som vill vara din kompis och tycker om dig.
Kram från Sharon!
Kommentarer